Тук винаги е топло и слънчево. Ето защо Маями е

...
Тук винаги е топло и слънчево. Ето защо Маями е
Коментари Харесай

Пазар, на който си струва да се купи имот

Тук постоянно е топло и слънчево. Ето за какво Маями е освен известна туристическа дестинация, само че и чудесно място за покупка на апартамент или къща. Много хора асоциират града с неспирния ваучър, само че в реалност има редица кътчета изпълнени със успокоение.

Много вложители избират Маями освен поради отличните климатични условия, само че и заради обстоятелството, че там са си купили къщи редица холивудски звезди.

Разбира се, с изключение на първокласните вили, на пазара се оферират и редица жилища от междинния ценови клас. За този вид вложители плюсът е, че могат несъмнено време през годината да живеят в парцела, а през останалата част елементарно да го отдават чартърен.

Друго преимущество е, че този американски град разполага с отлична инфраструктура. Всеки, който си купи жилище в Маями, се обкръжава с всевъзможни удоволствия. Също по този начин на една ръка разстояние са магазини на световноизвестни фешън марки, известни вериги заведения за хранене и кафенета, клубове и питейни заведения.

Предимство за купувачите на къщи по крайбрежието е, че съвсем всяка от тях разполага с място за паркиране на яхта и от тази гл.т. притежателят не би трябвало да заплаща за място на яхтено пристанище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР