Тук в курорта има един ВИП турист, който обаче е

...
Тук в курорта има един ВИП турист, който обаче е
Коментари Харесай

Отново за контрацепцията

Тук в курорта има един ВИП екскурзиант, който обаче е тайно - това е вицепремиерът по икономическата и демографската политика. Ще създадем обществен опит, дано попитаме някой студент познава ли вицепремиера, който на всичкото от горната страна е жена. Тя не крие лицето си, само че дали ще я познае някой?
Задаваме този въпрос на първия срещнат прахосник, който харчи парите на майка си и татко си, преструвайки се на студент.
Здравейте, господин чукундур, който се прави на студент, познавате ли дамата до мен, тя е вицепремиер по икономическата и демографската политика.
Студент: Аз по принцип изучавам за ортопед и примерно мога да ти счупя носа доста елементарно, обаче да ме убиеш - тая не я знам коя е. Валери Симеонов го знам, само че тая не я знам, в случай че ще, да бях изтрезнял като клонче рукола!
Репортер: Очевидно нашият воин не може да се похвали с огромно неизменност във въздържанието, само че очевидно този предстоящ ударник на българската ортопедия също по този начин не е до дъно наясно със състава на настоящия Министерски съвет. Той към този момент си потегли - без да каже сбогом и без да разбере пред коя министърка се беше изправил лице в лице. Да попитаме в този момент различен екскурзиант, по-старша възраст, дали познава министърката.
Здравейте, господине, познавате ли тази жена?
Стар студент: Аз по принцип изучавам политология от 10 години, само че не прогресирам доста бързо, тъй като имам много задължения. Баща ми е кмет на село Телково - направихме с евросредства олимпийски стадион, в селото ще организираме параолимпиада за хора с ТЕЛК. А тази жена не я познавам, студентка ли е? Като мене - старша възраст!
Министърка: Аз съм вицепремиер по икономическата и демографската политика!
Стар студент: Сериозно! А пък аз съм Джордж Клуни, последният ми бракоразвод струваше 300 млн. $! Ай те повеждам на лифта, да разклатим кабинката! Джугара-джагара...
Репортер: Драги фенове, очевидци сме на една вулгарна дрънканица, която сега надвиквам, тъй като не мога да позволи на вълните на лайф-стайл телевизия “Алма Клатер” да се излъчват такива пошли послания. Слава Богу, този превтасал студент се изтъркаля по ската, а ние продължаваме нашия обществен експеримент… Впрочем забравихме да попитаме министърката какво съответно дири тука.
Госпожо министър, кой вятър ви довя и каква работа имате тук?
Министърка: Ами, знаете ли, тези шумни празници аз ги проучвам от позиция на контрацепцията за доста младежи на едно място. Като вице по демографията, за мен е неприемливо толкоз благоприятни условия за позитивен приръст да се пропиляват с контрацепция и то на младежи!
Репортер: Разбирам. Не е лесна и вашта…
Министърка: Ако беше лесна, до момента да сме се развъдили като виетнамци!... Но аз желая да показва на вашите фенове нашата тактика за…
Репортер: Боя се, че няма да се срещнем с гениалната ви тактика, тъй като виждам до нас да стопира един джип, а от него слиза...
Валери Симеонов: Марияно, стига си миткала ма, прибирай се в Министерския съвет! Пу, че олелия тука... Айде, Марияно!
Репортер: Драги фенове, това беше краят на нашия репортаж. Министърката я натовариха на джипа и си я отнесоха, а тук в Банско по този начин и никой не разбра какъв висок посетител е почел Зимната столица на прегрешението и падението.

Автор: Evil Dick, ПРАС-ПРЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР