Тук говорим не за класическа автоматична трансмисия, а за т.нар.

...
Тук говорим не за класическа автоматична трансмисия, а за т.нар.
Коментари Харесай

Ясна е цената на Москвич с автоматик

Тук приказваме не за класическа автоматизирана трансмисия, а за така наречен безстепенна трансмисия или позната още като CVT. Сега, се появиха първите данни за цената на модела Москвич 3 с трансимися CVT. И по този начин, версията с механични скорости ще коства минимум 1.97 милиона рубли (52 800 лева), като за разновидността с два педала ще би трябвало да се доплаща.

Представители на завода споделиха, че доплащането ще бъде " в границите на 100 хиляди рубли “, а " Российская газета “, цитирайки дилъри, удостовери въпросните 100 хиляди рубли (2 680 лева). С други думи, цената на кросоувър със CVT ще надвиши два милиона рубли и ще коства 2.07 милиона. Преизчислено в лв., това се равнява на 55 500 лева

Ще напомним, че най-достъпната версия на " Москвич " 3, която в действителност съставлява китайски JAC JS4 с други емблеми (дори те са създадени в Китай), се оказа по-скъпа от много от аналозите на съветския пазар. Кросоувър с пакет от турбо мотор със 150 конски сили и ръчна скоростна кутия е по-скъп от Chery Tiggo 4 и Tiggo 4 Pro, както и от Haval Jolion и Geely Coolray, предава " Факти ".

За Москвич са оповестени 17-цолови джанти, шибедах, безключов достъп (бутон единствено на вратата на шофьора), следене на налягането в гумите, електрическа ръчна спирачка и дискови задни спирачки. Двигателят е безалтернативен 1.6 турбо мотор, който развива 150 конски сили. В същото време се чака да се появи и по-евтина версия, оборудвана с атмосферен мотор с размер 1.6 литра. Дали обаче ще се появи такава - все още не се знае. Москвич 3 е единствено с предно предаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР