Тук е пореден ден на скръб. Километрични опашки. Кралското семейство

...
Тук е пореден ден на скръб. Километрични опашки. Кралското семейство
Коментари Харесай

Репортер на Гала от мястото на поклонението на кралицата: Всичко тук навява болезнен спомен за погребението на Даяна

" Тук е следващ ден на тъга. Километрични опашки. Кралското семейство до ковчега. Всимчко това навява на британците мъчителен спомен за едно друго заравяне преди 25 години, когато след тежък случай почина принцеса Даяна. Кадърът на двамата зад ковчега се е запечатал в паметта на целия свят. Двамата бяха един до друг и в този момент очакванията са, че отново са обединени и ще заровят томахавката. " - споделя кореспондентка на Гала от потъналата в тъга Англия. 

" Принц Хари даде обещание да издаде записки и да разкрие кое го е тласнало да напусне двореца. Това, забавено във времето, може би значи, че ще бъдат добавени нови глави в памет на кралицата, че ще бъъдат редактирани, тъй като Хари направи анонса, че ще приказва не от името на принца, който е бил, а от името на индивида - възрастния мъж, който е в този момент. Тепърва предтои да се разбере какво написа в тази книга. На Хари ще бъде отказана достойнството да носи кралската си военна униформа, защото той към този момент не е част от кралското семейство. Вчера беше с формален костюм. 

Съпругата му носи обичайния дрескод - черно с воалетка - знак на скръбта. И двете носят перли - знак на английската монархия. 

Обеците на Кейт са от принцеса Даяна, а брошката й - от кралицата, тъй че тя отдаде респект и на двете. " - споделя Яна Николова.  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР