Туитър въвежда нова политика.Туитър съобщи, че въвежда забрана за публикуване

...
Туитър въвежда нова политика.Туитър съобщи, че въвежда забрана за публикуване
Коментари Харесай

„Туитър”: Рекламите не бива да пречат на важните разговори за климатичната криза

" Туитър " вкарва нова политика.

" Туитър " заяви, че вкарва възбрана за издание на уеб страницата си на наличие от рекламодатели, които отхвърлят научния консенсус за климатичните промени - политика, към този момент въведена от " Google ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Рекламите не трябва да пречат на значимите диалози за климатичната рецесия ", споделя се в изказване на компанията, оповестено през вчерашния ден, в което се афишира новата политика.

Няма признаци, че смяната ще засегне наличието, оповестено от потребителите на обществената медия. " Туитър ", дружно с " Facebook ", беше взета под прицел от групи, опитващи се да популяризират подвеждащи изказвания за смяната на климата, отбелязва АП.

Обявяването на новата политика съответства с Деня на Земята и пристигна часове преди Европейски Съюз да реализира единодушие по договорка, изискваща всички огромни софтуерни компании да наблюдават по-отблизо уеб страниците си за тирада на омразата, дезинформация и друго нездравословно наличие.

" Туитър " заяви, че през идните месеци ще осведоми по-подробно своите консуматори по какъв начин има намерение да даде " благонадежден и влиятелен подтекст на диалозите за климата ", в това число от Междуправителствената група по изменението на климата. Докладите за аргументите и резултатите от смяната на климата на подкрепяната от Организация на обединените нации група са в основата на интернационалните договаряния за ограничение на климатичните промени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР