Цялостното предложение Смарт тракер – устройство и абонамент, струва 9,99

...
Цялостното предложение Смарт тракер – устройство и абонамент, струва 9,99
Коментари Харесай

Проследяваща услуга от Yettel пази от ценни вещи до домашни любимци

Цялостното предложение Смарт тракер – устройство и абонамент, коства 9,99 лева на месец с 24-месечен контракт от Yettel
От през днешния ден Yettel предлага на всички свои бъдещи и сегашни клиенти специфична проследяваща услуга Смарт тракер: устройство MyKi Spot с абонаментен проект с включени минути и мегабайти към него.

Проследяващото устройство може да се употребява в три разнообразни режима на работа: SOS, домашни любимци, скъпи движимости. То може да се употребява, с цел да се подсигурява сигурността на местоположението на скъпи движимости или за наблюдаване на домашния любим посредством следене на придвижванията му, а също и да се добави опция за включване на двупосочни диалози с дете  или възрастен човек при положение на неотложност.

Устройството е универсално, плътно и има IP67 документ за водоустойчивост. MyKi Spot употребява композиция от технологиите GPS, A-GPS, Wi-Fi и LBS, с цел да обезпечи оптималната акуратност при установяване на местоположението.  

Режимът за следене на движимости, MyKi Spot, е с продължен  живот на батерията, чийто потенциал е 480 mAh. Другият режим - за домакински любим, също дава опция за следене на местоположението, както и помощ при дресировка, a при SOS режим потребителят  се възползва от най-често засичане на настоящото местонахождение на устройството.

Възможността за входящи и изходящи позвънявания прави услугата Смарт тракер с устройство MyKi Spot извънредно подобаваща при потребление от дете или по-възрастен човек. Обаждането може да се реализира с продължителното натискане на SOS бутона.

Мобилното приложение, с което работи GPS устройството, разрешава да се настроят персонализирани безвредни зони с друга акуратност, голям брой аларми, да се вкарват телефонни номера, да се наблюдава историята на придвижването на тракера в последните 30 дни и други спомагателни функционалности

Решението на Yettel за следене на местоположението - Смарт тракер, се състои от  GPS устройството MyKi Spot в композиция с контракт за достъп до интернет и позвънявания за 24 месеца на обща стойност от 9,99 лева на месец.

Повече информация за устройството можете да откриете на
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР