Цялостното ни здраве се определя в значителна степен от нашето

...
Цялостното ни здраве се определя в значителна степен от нашето
Коментари Харесай

За какво е полезно пиенето на ябълков оцет с мед сутрин на гладно

Цялостното ни здраве се дефинира в забележителна степен от нашето хранене

По-честото приемане на модифицирани и рафинирани храни може да докара до съществени здравословни проблеми, защото те покачват киселинността на организма. Може да имате бъбречни или чернодробни проблеми, защото ще имате компликации за унищожаване на токсините от организма. Това води до гадене, възпаления, отмалялост, инфекции и заболявания, изяснява здравният портал.

Редовната приложимост на комбинацията от чист естествен пчелен мед и ябълков оцет ще възвърне естествения баланс на равнищата на рН и това алкализиране ще ви помогне при:
ставни болки,храносмилателни проблеми,болки в мускулите,в гърлото и така нататък
Ябълковият оцет е с високо наличие на калий, ниацин, фолиева киселина, магнезий, калций, желязо, лимонена и оцетна киселина, биотин, пантотенова киселина, пектин и витамини С, В6, В1 и В2.

Освен това, чистият органически мед е богат източник на желязо, витамин С, цинк, калций, мед, калий, магнезий, витамин В6, тиамин, рибофлавин, пантотенова и никотинова киселина.

Консумацията на ябълков оцет с мед ще обезпечи доста изгоди за здравето, в това число:
Облекчаване на възпалениятаНасърчаване на загубата на теглоЛекуване на възпалено гърлоНамаляване на неприятния холестерол (LDL)Успокояване болките в ставитеПовишаване на енергийните ниваНамаляване на кръвното наляганеОблекчаване на стомашните киселини и рефлуксПремахване на неприятния дъхПомага на храносмилането и се бори със запека
Съставки:

1 чаена лъжичка чист естествен пчелен мед

1 чаена лъжичка ябълков оцет

1 чаша чиста вода

Начин на приложимост:

В една чаша разбъркайте добре съставките и оставете напитката да престои в продължение на 20 минути.

Консумирайте тази потребна за здравето напитка от ябълков оцет и мед на празен корем, преди закуска.

Вие също би трябвало да се пиете доста вода, с цел да помогнете на организма да преработи комбинацията по-лесно. Консултирайте се с вашия доктор преди да консумирате ябълков оцет, изключително в случай че взимате лаксативи, диуретици или някои медикаменти в случаите на диабет и сърдечни болести.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР