Цялата седмица определено е с по-ниска заболяемост от COVID-19. Ние

...
Цялата седмица определено е с по-ниска заболяемост от COVID-19. Ние
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Бележим спад с 32% на случаите на COVID-19

Цялата седмица несъмнено е с по-ниска заболяемост от COVID-19. Ние бележим спад на случаите с 32%. Сега към този момент стартира еволюционен спад на Балканите, а вълната преля в Европа.
Това съобщи в утринния блок на bTV националният здравен контрольор доц доктор Ангел Кунчев по тематиката с у нас. Според него много е омръзнало на обществото да слуша за COVID-19, камо ли да съблюдава ограниченията.
Според доцент Кунчев доста дребен брой лечебни заведения в страната могат да се окажат в обстановката на лечебното заведение в Добрич, в което има изострен дефицит на експерти за. Доц. Кунчев означи, че няма регионална болница сега, в която да няма места и да няма запас. 
Всяко скупчване на хора на едно място покачва риска. Но не е надценена ролята на маската, тъй като рискът пада доста, изясни лекар Кунчев. Той предизвести, че при закрити пространства е обикновено рискът от заболяване да се увеличи.
 Здравната система и коронавирусът - доцент Ангел Кунчев уточни по какъв начин ще се оправяме при напън Здравната система и коронавирусът - доцент Ангел Кунчев уточни по какъв начин ще се оправяме при напън
Епидемията от ковид се развива почти по разпоредбите. Това съобщи доцент Ангел Кунчев, който акцентира, че България от 3 седмици е...
Доц. Кунчев сподели, че не се водят диалози за съветската ваксина, защото тази ваксина би трябвало да има регистрация в европейската система по медикаментите, където условията са драконовски. 
Какво сочи последната информация на седмична база -!
Темата продължава.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР