Цяла седмица зрителите на Нова телевизия не спират да се

...
Цяла седмица зрителите на Нова телевизия не спират да се
Коментари Харесай

Ето къде изчезнаха Виктор Николаев и Ники Дойнов

Цяла седмица феновете на Нова телевизия не стопират да се чудят и разясняват какво се е случило с  двама от обичаните водещи на медията – Виктор Николаев и Ники Дойнов поради отсъствието им от ефир.

Мистериозното им и дълготрайно неявяване незабавно разсъни спекулации дали двамата тв водещи не са освободени от управлението на медията тихомълком, поради непрекъснатите рокади, които тресат телевизионния отрасъл в последно време.

Оказа се, че и Николаев, и Дойнов имали авансово планувани отпуски за пролетта и точно почивките им били същинската причина да не бъдат на екран в продължение на близо две седмици. Николаев отпътувал дружно с жена си Людмила и щерка си Дара на фамилно пътешестване в Португалия. Тримата споделиха няколко фотоси от воаяжа си в топлата страна, която до момента не са посещавали. Тв водещият има фамилна традиция да води двете си обичани дами най-малко два пъти в годината на отмора зад граница, написа Ретро. Обикновено едното им пътешестване е тъкмо пролетно време, а второто – през лятото, когато в работен проект Николаев не е толкоз претрупан и може да си разреши да отсъства от малкия екран. Съвместната им екскурзия до Португалия поставя край и на слуховете, че от известно време насам Виктор не живее с по-възрастната от него радиожурналистка Людмила, с която са родители на тийнейджърката Дара.

Ники Дойнов отсъствал от стола си в новините по същата причина. След като с жена му Петя и сина им Марко изкарали тежък чревен вирус, решили да осъществят свое от дълго време планувано пътешестване до Малта. То се явява като меден месец за 50-годишният новинар, който се ожени за майката на детето си на бутикова женитба в частна винарна край Ивайловград през предишното лято, само че поради строгите ограничения с пътуването оттатък граница около Ковид-19 младоженците не можаха да се насладят на отмора в чужбина, по тази причина се възползвали с известно забавяне.

Припомняме, че преди месец Биляна Гавазова също сякаш бе излязла в плануван отпуск, само че след приключването му по този начин и не се върна в ефира на „ Тази заран “ по Би Ти Ви. Тя разгласи, че е напуснала колектива на медията, в която работи 11 години, по лично предпочитание, тъй като имала потребност от смяна и нови хоризонти, след което отпътува с мъжа си Тодор за Барселона. 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР