Цял живот слушаме как от нас нищо не зависи... Как

...
Цял живот слушаме как от нас нищо не зависи... Как
Коментари Харесай

Въпреки всичко, което ни дърпа надолу, има как да полетим - с номер 12 на 2 април

" Цял живот слушаме по какъв начин от нас нищо не зависи... Как сме дребни и незначителни... Как в никакъв случай и в нищо не сме първи. Хайде в този момент да забележим по какъв начин в действителност това въобще не е правилно! "

С тези думи стартира образното шоу, което беше част от финала на акцията на обединяване " Продължаваме Промяната - Демократична България " . В рамките на няколко минути то напомни част от моментите, когато българите сме били първи и ни сподели, че има по какъв начин да бъдем първи още веднъж. Това зависи напълно от всички нас и поддръжката, която обединяване ПП-ДБ ще получи с номер 12 на 2 април.

Обединение ПП/ДБ приключи предизборната си акция с неповторимо образно шоу, което напомни, че българите и преди сме били първи, и в този момент има по какъв начин да сме първи още веднъж - зависи напълно от нас.

Непосредствено преди мапинга, дружно с десетките жители на площада, водачите на обединяване " Продължаваме Промяната - Демократична България " обявиха, че е извънредно време да спрем да чакаме някой различен да ни оправи. 30 години единствено чакаме, а нищо не се случва. Затова 2 април е моментът да покажем, че бъдещето зависи напълно от нас, безапелационни са те. Защото все пак, което ни дърпа надолу, има по какъв начин да полетим - с номер 12.

Вечерта продължи с DJ празненство с DJ Mati, DJ Cass и DJ Groovy.

Вижте цялото събитие .

На 2 април изборът е явен. Стабилна беднотия още веднъж или естествен европейски живот. Няма избавител, зависи от теб. Гласувай в неделя с номер 12. Има по какъв начин!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР