Цял футболен отбор, състоящ се от легенди и настоящи звезди

...
Цял футболен отбор, състоящ се от легенди и настоящи звезди
Коментари Харесай

Дунав събра цял отбор легенди и настоящи звезди на Арсенал

Цял футболен тим, състоящ се от митове и сегашни звезди на британския Арсенал, постави своите подписи върху фланелка на Дунав. Сред тях личат имената на първенците с " артилеристите " Мартин Киоун и Найджъл Уинтърбърн, както и актуалните фактори в отбора вратарят Арън Рамсдейл и голмайсторът Габриел Жесус, който се чака да е съществена част от селекцията на Бразилия на международното състезание в Катар.

Друга именита персона Пат Райс, с общо 56-годишна кариера като състезател и треньор на " топчиите ", също остави своя автограф върху небесно синия екип. Това стана факт с помощта на финансиста и футболен държавник Кирил Евтимов. Той изгледа мача от Лига Европа сред Арсенал и Цюрих през миналата седмица от ложите на " Емирейтс " в компанията на Киоун и Уинтърбърн.

Евтимов е дълготраен другар на Дунав. Той е непосредствен с някогашния изпълнителен шеф Ивайло Петков и бранителя Петър Патев, който бе част от възхода на русенския отбор, почнал от дилетантите и стигнал до Лига Европа преди 5 година От настоящия състав на " драконите " бургазлията е другар със старши треньора Людмил Киров и младата вяра Кристиан Данаилов. При всяко свое посещаване в града Евтимов, чиято брачна половинка е русенка, се среща и с легендата Никола Христов, извел Дунав с капитанската лента при триумфа против Рома с 1:0 през 1975 година

От актуалните футболисти в отбора на Микел Артета фланелката на Дунав подписаха Габриел Жесус, Арън Рамсдейл, Мохамед Елнени, Алберт Самби Локонга. От легендите на " артилеристите " своя подпис сложиха Пат Райс, Мартин Киоун, Найджъл Уинтърбърн, Пери Гроувс, Дейвид Хилиер, Стефан Шварц и Жереми Алиадер. Инициативата е с благотворителна цел, детайлности за която следва да се разгласят по-късно, показа Евтимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР