Цял 5 клас от селско училище се води безследно изчезнал

...
Цял 5 клас от селско училище се води безследно изчезнал
Коментари Харесай

Трагедията е неописуема: Цял 5-ти клас остана в пожара в Кемерово! Детенце се прости с майка си: Кажете й, че я обичах

Цял 5 клас от селско учебно заведение се води безследно липсващ в пожара в съветския търговски център. Децата били зарязани от класната си, 47-годишната Оксана Евсеева, предава Канал 3. Учителката се води безследно изчезнала, въпреки родители на деца да настояват, че са я видели на улицата. Тя оставила своя 5 " а " клас да гледа анимационен филм в един от киносалоните и отишла на шопинг по етажите на комерсиалния център.

Когато всичко пламнало, тя се намирала в едно от кафенетата и бързо излязла на открито, до момента в който децата от епицентъра на стихията звънели по телефоните на майките си и си вземали довиждане.
" Предайте на мама, че я обичах! ", звънели децата по мобилните телефони. " Може би, довиждане... ", е написало момиченце в обществената мрежа на приятелите си.
Досега ориста му е незнайна, както и на още 33 деца, изчезнали в пожара на мола в Кемерово. По горчива подигравка на ориста, класната им преподавала в учебното заведение с изключение на по химия, биология и география, и по защита на труда, сигурност и оцеляване в сходни обстановки.
В Кемерево е разгласен тридневен печал, хората се стичат до някогашния цех, трансфорат в мол, и отрупват пейките и тротоарите с цветя и запалени свещи.
Към момента са арестувани четирима души за пожара поради разнообразни нарушавания по сигурността в комерсиалния център, оповестяват още ТАСС и РИА " Новости ".
Една от видеокамерите разкри и първите секунди от пожара, лумнал стремително бързо и обхванал на часа всичко в пушек и огън. До момента управляващите удостоверяват за 64 жертви, само че доста от хората, които са се намирали в неделния следобяд в комплекса, се водят изчезнали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР