Цвят, музика, коледно настроение и много, много усмивки за децата

...
Цвят, музика, коледно настроение и много, много усмивки за децата
Коментари Харесай

Коледни звезди над Тунджа

Цвят, музика, коледно въодушевление и доста, доста усмивки за децата от Детска градина „ Щурче “, с. Кукорево и от целодневните групи в селата Окоп и Победа със спектакълът „ Стихотворението ” на Куклен спектакъл „ Георги Митев -Жоро “, гр. Ямбол през днешния ден беше и последното пето зрелище за най-малките поданици на Община „ Тунджа “ от Общинския детски празник „ Коледни звезди над Тунджа “ в Общинския център за нововъведения и детско развиване „ Тунджа “, с. Козарево.

Преди броени дни за децата от Детска градина „ Изворче “, с. Кабиле, и целодневните групи към нея в селата Безмер, Дражево и Хаджидимитрово и децата от подготвителната група към общинското учебно заведение и от подготвителната група към Начално учебно заведение „ Васил Левски “, с. Завой, както и за малчуганите от Детска градина „ Дечка Сюлемезова “, с. Веселиново и целодневна детска група „ Иглика “, с. Чарган също имаха опцията да се насладят и да се забавляват със същото зрелище.

Приказната история за Коледа с кукли и артист описа и сподели на децата вярата и вярата за положителното и другарството.

Разбира се на финала дойде и Дядо Коледа със своите пожелания и по този начин чаканите от всички деца дарове обезпечени от управлението на Община „ Тунджа “.

На празниците участваха Теодора Тачева кмет на с. Козарево, Татяна Пенчева кмет на с. Дражево, Георги Динев кмет на с. Кабиле както и представители на общинска администрация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР