Цветята са носители на много специална енергия, които оказват влияние

...
Цветята са носители на много специална енергия, които оказват влияние
Коментари Харесай

Кое цвете на коя зодия носи специална енергия

Цветята са носители на доста специфична сила, които оказват въздействие върху човешките настроения, страсти и държание, а отсам – и на потока на живота.

С такова въздействие върху хората са дарени всички растения. Всеки зодиакален знак се намира под въздействието на избрани цветя, които ускоряват тяхната сила и им носят триумф в доста сфери.

На Овните, които са с рогат манталитет, подхождат най-много високи или бодливи растения с червен цвят: роза, мушкато, азалия. Те оказват помощ и на кариерата и е добре да ги държите в офиса си.

Телците, които имат от време на време проблеми с това да понасят хора с неприятен темперамент край себе си, ще бъдат подкрепени, в случай че имат наоколо гергини, момина сълза, циклама или теменужки.

Близнаците би трябвало да отглеждат виещи се растения като бръшлян, които оказват помощ за психическото и физическото здраве.

 водна лилия

Ракът, като водно творение, има потребност от растения с месести стъбла или листа – да вземем за пример алое, лале и лилия. Те ще пазят вашето семейство и фамилното благополучие.

Лъвът, царят на животните, има потребност от царствени цветя – гардения и китайска роза, които оказват помощ в творчеството и любовта.

Девата, този лек и въздушен, като натури, знак обича виещи се растения с гъвкави стъбла – традесканция и грамофонче.

Също по този начин за нея са подобаващи цветовете на шипката и детелината, които развиват интелекта и укрепват здравето.

 Стрелец

Везните би трябвало да се ориентират към цветя с пъстри листа и плодове хибискус, азалия, хортензия, хризантема, които оказват помощ да се хармонизират връзките с колегата.

Скорпионът е в добра форма, в случай че към него има бодливи растения – алое, драцена, каланхое, кактуси. Те ускоряват телепатията.

Стрелецът има потребност то стройни цветя – лотос, цветовете на цитрусовите дървета и бонсай. Те оказват помощ при пътешестване.

Козирогът ще напредне в кариерата, в случай че към него има фикус, юка или лаврово дърво.

Водолеят се оправя добре на работа, в случай че в офиса му има драцена или букет бели карамфили, които развиват творчеството.

Рибите избират растения със мощен мирис: мушкато, орхидея, хиацинт.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР