Цветовете - синьо и зелено - ще са най-мощни, а

...
Цветовете - синьо и зелено - ще са най-мощни, а
Коментари Харесай

В годината на черния воден заек: Заекът носи щастие, късмет и добри партньорства

Цветовете - синьо и зелено - ще са най-мощни, а щастливите цифри тази година ще са 3, 4 и 9

За нас може да звучи неразбираемо, само че за китайците промяната на годината и на животното, на което тя подхожда, е от изключителна значимост, споделя. Новата година не е просто дата в календара, а същинска смяна в живота и в силата, която ще въздейства съществено на шанса и ориста ни през идващите 12 месеца.

Китай има комплицирана и прецизна скица, по която се редуват животните.

Заедно с това се редуват и пет земни детайла - вода, огън, желязо, дърво и земя. Петте детайла си взаимодействат по неповторим метод с природата и с естествените феномени, а оттова трансформират и житейската сила на всеки.

И с цел да е още по-трудно, в китайския зодиак всяко животно си има и късметлийски цветове, които също се редуват през годините. Така към този момент преминахме през годината на Черния воден тигър (защото сме в цикъла на детайла " вода " ) и посрещаме годината на Черния воден заек.

В китайската просвета заекът не е знак на плашливост, а точно противоположното - на неустрашимост и храброст. Легендата споделя за император, който се преобразил на бедняк и тръгнал през Поднебесната си империя, с цел да види по какъв начин живеят хората.

Когато императорът огладнял, заекът самичък скочил в огъня, с цел да го нахрани. В последна сметка заекът бил избавен, а императорът се преобразил още веднъж и наградил смелото животно.

Според китайския зодиак заекът носи благополучие, шанс и положителни партньорства.

Онези, които са зодия Заек (1975, 1987, 1999, 2011 г.) и нямат половинка в живота, най-вероятно ще я срещнат точно през идните месеци. Зайците са и знак на самообладание, сексапил и омагьосване. Те може и да са дребни животни, само че всички са запленени от чара им и по тази причина се счита, че са на шанс.

Водният детайл на идната година пък ще докара със себе си изобилие и засилена фертилност. Той носи и триумфи в дипломацията и в човешките права.

Така да вземем за пример през 1963 година, още веднъж Година на заека, коренното население на Австралия получава правото да гласоподава, 250 хиляди индивида в Съединени американски щати стачкуват за правата на служащите, а Мартин Лутър Кинг изнася своята именита тирада.

В Годината на черния воден заек се допуска, че егото и егоцентризма ще бъдат оставени на назад във времето за сметка на диалогичността, а това отваря пред всеки доста нови благоприятни условия за прогрес.

Цветовете, които ще носят шанс през годината, са небесносиньо, огнено алено, императорско жълто и ябълково зелено.

Нюансите, които подхождат на водата - синьо и зелено - ще са най-мощни. Щастливи цифри ще са 3, 4 и 9.

Тази Нова годинакитайците ще посрещнат с изключително внимание към чистотата в домовете си, тъй като водата се асоциира с непорочност и филтриране. Нека не забравяме, че Годината на черния воден заек ще пристигна дружно с китайската лунарна нова година - на 21 януари.

В тези идни 12 месеца тези, които са зодия заек, ще се схващат най-добре със зодиите плъх, куче, овца и маймуна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР