Цветослав Димов, главен финансов директор на Банка ДСК, беше отличен

...
Цветослав Димов, главен финансов директор на Банка ДСК, беше отличен
Коментари Харесай

Цветослав Димов от Банка ДСК спечели престижното признание Финансов директор на 2023 година“

Цветослав Димов, основен финансов шеф на Банка ДСК, беше отличен в осмото издание на влиятелния конкурс " CFO of the Year 2023 ", проведен от EY Bulgaria в партньорство с Капитал. Призът в категория " Планиране и бюджетиране " му бе присъден поради въвеждането на модерни модели за дейно бюджетиране и настоящи прогнози за предстоящото бизнес и финансово показване на компанията.

" Тази премия е самопризнание освен за изключителната работа на моя екип, само че и за ангажираността на всички звена, въвлечени в построяването на всеобхватния развой по бюджетиране и прогнозиране в Банка ДСК. Тя отразява и стратегическата промяна на банката, която слага на фокус както потребителско преживяване, по този начин и успеваемостта и основаването на стойност в ежедневните ни действия ", показа господин Димов след приемане на оценката на формалната гала.
 Снимка 651896
Цветослав Димов

Цветослав Димов стартира кариерата си в банковата сфера преди повече от 13 години в Societe Generale Експресбанк. През последните 9 години до придобиването на финансовата институция от Банка ДСК управлява отдел " Финансови опасности и надзор ". Преди да поеме функционалностите на основен финансов шеф и началник на направление " Стратегия, финанси и ръководство на данни " в Банка ДСК, оглавява ръководство " Стратегия, контролинг и ръководство на капитала ".

В допълнение към ръководството на чисто финансови действия като управление на разноски, ръководство на личен капитал, бюджетиране и обмисляне, изследвания на пазара, той интензивно работи по правенето на тактиката на банката. Цветослав Димов приспособява финансовите функционалности и екипи към цялостната промяна на компанията. Положените старания на неговия екип способстват за отличния финансов резултат на банката през през последните години.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР