Цветомир Найденов даде интервю за Блиц, в което направи поредни

...
Цветомир Найденов даде интервю за Блиц, в което направи поредни
Коментари Харесай

Бившият съдружник на Божков: Страхувам се за живота си, той е най-опасният престъпник в България

Цветомир Найденов даде изявление за Блиц, в което направи следващи разкрития за Васил Божков. Собственикът на efbet приказва за първокласния метод на живот, воден от някогашния му съучастник, както и за любовниците му:

- Г-н Найденов, по какъв начин ще коментирате обявата на Васил Божков в страницата му във " Facebook ", в която твърди, че не дължи нито стотинка неизплатени налози и такси на държавната хазна?
- Пълна неистина! Как тогава държавната финансова ревизия и прокуратура са на противоположното мнение? Има разследване и там доста добре е казано кой какво е правил, какво е плащал. Не мога да разясня в детайлности, само че ясно е посочено в член 30, алинея 3, който гласи, че се събира държавна такса в размер на 15 на 100 върху цената на направените залози за всяка игра, а за хазартни игри, за които се събират такси и комисиони за присъединяване - в размер на 20 на 100 върху цената на получените такси и комисиони. Той е моментна лотария. Законодателят е имал поради, че под 20 на 100 не се отнася за моментна лотария.

Няма какво повече да разясняваме, парламентаристи се изрекоха. Менда Стоянова също ясно изясни, че Божков не е плащал правилно, финансовият министър Владислав Горанов също, както и държавната финансова ревизия и профилирана прокуратура.

Това му изказване, че няма налози за заплащане е защитна теза на човек, който постоянно лъже. Ако е плащал правилно, за какво съгласно думите на Горанов е желал да се изравнят налозите за наземния и онлайн
хазарта. Защо е желал да бъдат изравнени двата налога? Велинградският лъжец да отговори на този въпрос.

- По-рано разкрихме, че Божков има яхта за 160 милиона $. Вие бяхте ли впечатлен от първокласния му метод на живот?
- О, той има доста неща. Има и къща на Халкидики. В Париж пък има апартамент, хвалеще ми се, че коства 25 милиона евро. Бил го приписал на едната държанка - Елена Динева, която след това му стана жена. Хубаво е да има, няма неприятно, само че да си заплаща налозите, а не непрекъснато да рекетира. Божков държеше комисията по
хазарта и рекетираше наши и непознати оператори.

Доста хора развеждаше по скъпите курорти - Куршевел, Сен Тропе... Ако има интерес от теб, също ще те развежда. Храни те, пои те, а след това ще те прецака. Той водеше и Флориан Скала (б.р. - основният изпълнителен шеф на bTV Media Group) по Куршевел, същото правеше и с интернационалния аферист Барак Алон.

- Кои други персони е водил със себе си в Куршевел?

- О, има. Развеждаше много хора, до момента в който имаше интерес от тях. Но дано в този момент да не ги споделям.

- В една от последните си изявления във " Facebook " изразихте терзание за Георги Попов, който е с него в Дубай.

- Нормално. Черепа е подобен нарушител, че съгласно мен Китин е в заплаха.

- Вие имате ли някакви терзания, страхове?

- Да, опасявам се за живота си. Черепа е потаен човек и може да те поръча постоянно. Не единствено за себе си се опасявам, а за цялото ми семейство. Всички сме с защита към този момент, и децата също.

Божков е най-опасният нарушител в България за последните 30 година Той е освен палач, а е и рекетьор, не заплаща налози, няма различен като него. Адмирации за прокурорите, че не се уплашиха и му повдигнаха обвиняване, тъй като е доста мъчно да кажеш, че Черепа е откраднал 700 млн. лв.... Дори и да знаеш какви ги прави, си мълчиш от боязън. Траеш си, тъй като другояче те бият, изнасилват те!

- След като разкрихте, че певицата ЛиЛана му е била държанка повече от 15 години, тя изясни, че не е по този начин...

- О, там е доста забавна история. Черепа предишния петък сподели, че няма нищо общо с нея. В неделя братът на Лилана излиза и вика " аз само знам, че съм брат й, не знам на кого е държанка от 15 години ". И най-после момичето, което е затворено някъде по арестите и няма връзка с другите, споделя, че познава Божков от дълго време. Тя си имаше специфичен ден за визити при него. Елена Динева доста я ненавижда, не можеха да се гледат. Може би в този момент ще се засичат в ареста.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР