Цветомир Чернокожев от баскетболния А1 Академик София получи наградата Рачо

...
Цветомир Чернокожев от баскетболния А1 Академик София получи наградата Рачо
Коментари Харесай

Цветомир Чернокожев получи наградата „Рачо Колев – Едно сърце, една игра”

Цветомир Чернокожев от баскетболния А1 Академик София получи премията „ Рачо Колев – Едно сърце, една игра ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Тя се дава за най-хубав баскетболист до 21 година Капитанът на младежкия ни народен тим получи в допитването 40 точки. С най-вече оценки „ Рачо Колев – Едно сърце, една игра ” е Александър Везенков с четири в осемгодишната й история.

„ До някаква степен съм сюрпризиран, само че съм повече щастлив, че сте оценили труда ми през сезона. Благодаря, че сте оценили играта и труда ми. Благодаря и на господин Давидов за това, че не стопира да работи с мен, и на господин Минчев, който ми даде късмет да съм в състава на мъжете, както и на треньорите ми в националния тим за младежи, ” показа след награждаването Чернокожев.

„ Цел №1 е да не заставам на едно място, да не се удовлетворявам с тези резултати. Това, което съм сега не ме задоволява и ще пробвам да надграждам. Това ще ни бъде втора година в този състав. Трябва време и се надявам на удобно развиване. При положително развиване се надявам на място в средата на таблицата “, добави Чернокожев за започващия сезон 2019/20.

„ Успехът на Цецо е триумф за целия ни клуб. Той се труди по метода, по който би трябвало да се сложни един млад играч. Повярва си преди две години, че може да играе на доста високо равнище и нещата се трансформираха. Пожелавам му да остане крепко стъпил на земята, да работи още по-усилено, да работи самостоятелно. Смятам, че това, което демонстрира е единствено 50% от неговите благоприятни условия. Ще опитаме да му помогнем един ден да отиде там, където заслужава “, съобщи старши треньорът на Академик Георги Давидов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР