Цвети на Криско шокира с пошли кадри! Завчера Криско и майката

...
Цвети на Криско шокира с пошли кадри!
Завчера Криско и майката
Коментари Харесай

Заедно ли: Цвети на Криско се „пусна на пазара“ по брутален начин!

Цвети на Криско шокира с пошли фрагменти!
Завчера Криско и майката на отрочетата му – Цвети пробваха да създадат почитателите си на простаци като се „гушнаха“ в реклама на дерматологична клиника. „Те ни разделят, но, видите ли, ние сме си заедно“ – заобяснява се рапърът. Опашатата им неистина обаче бързо бе разкрита.
 Криско
Цвети на Криско олеква от ден на ден в общественото си държание

Едва два дни по-късно, Цветито Петрова се „пусна на пазара“ за сингъл булки, освен това по жесток метод. Тя се изтипоса в мрежата полугола, щедро потна и с блестящо обрисувани елементи на… най-милото й.

Запотените и искрено подканващи за креватни милувки гърди на някогашната стюардеса се подават от повърхностно завързаната й блузка, а за гащичките нямаме коментар – направете го вие!…

Не остана неусетен и фактът, че под фотографията й няма никакви мнения на потребителите. Всъщност „няма“ не е точната дума, тъй като Цвети се е постарала да отстрани неуместните такива. А те сигурно са много.

„Така съм си добре, усещам се секси, секси, гореща, с цел да одобрявам предложения и да остана незащитена“, написа сякаш загадъчно екс половинката на Кристиян Талев. Както и очаквате, той въобще не си е направил труда да реагира под фрагмента.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР