Цветелин Цоков, 24-годишният готвач от Пловдив, напусна завинаги Hell’s Kitchen

...
Цветелин Цоков, 24-годишният готвач от Пловдив, напусна завинаги Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Цецо напусна завинаги Hell’s Kitchen

Цветелин Цоков , 24-годишният готвач от Пловдив, напусна вечно Hell’s Kitchen България след поредност от неточности по време на последната и най-емоционална вечерна резервация в шоуто, в която експертите готвеха за фамилиите и за обичаните си хора.

 Цветелин NOVA

Оризови проблеми и неприятни заготовки, суфлета, които „ не желаят “ да бъдат опечени, боксуване на станция „ Стартери “, само че и съвършен усет в измислянето на запалител, сурогат за вечерната резервация белязаха последното присъединяване на Цецо в Hell’s Kitchen. Накрая Цецо се поддаде на страстта и се отдръпна пораженчески в общежитието и това беше „ черешката на тортата “ в решението на началник Виктор Ангелов да се раздели с него вечно. „ Имаш бъдеще, момче. Страхотен готвач си, само че ти липсва храброст. Имаш изключителни качества, разреши на хората да ги видят. Бъди по-категоричен и заявявай себе си! “, с тези думи началник Ангелов завърши присъединяване на Цецо във втория сезон на Hell’s Kitchen три седмици преди огромния край.
 началник Виктор Ангелов и Цветелин NOVA
„ Съжалявам, че напуснах играта толкоз рано. Искаше ми се да стигна най-малко до топ 3 “, споделя Цецо. На въпроса кое му е било най-трудното в Hell’s Kitchen той дава отговор изрично - „ Да впечатлиш началник Ангелов и да го изненадаш с чинията си “. Цецо споделя още, че на драго сърце би вземат участие в трети сезон на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир и прецизира, че най-ценното, което е научил от началник Ангелов е, че с цел да успее, би трябвало да бъде перфекционист и по-уверен в кухнята.-->

След окончателното овакантяване на Цецо в конкуренцията за огромната премия от 100 хиляди лв. и едногодишен контракт в ресторант на началник Виктор Ангелов към този момент се състезават шестима професионални готвачи. Светлана, Ралица и Чилева, дружно с Никола, Тихомиров и Весо са „ черните кулинарни командоси “ на Кухнята на Ада и в идващите три седмици до огромния край всекидневно ще пазят прозвището Шефс и ще се борят яростно за победа.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България идващият вторник от 21:00 часа по NOVA. Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР