Цветанов при Цънцарова. За мен няма новина, че мисли всички

...
Цветанов при Цънцарова. За мен няма новина, че мисли всички
Коментари Харесай

Икономист с хипотеза за медийното внимание към Цветан Цветанов

" Цветанов при Цънцарова. За мен няма вест, че мисли всички избори на ГЕРБ за почтени, без последните, в които не е взел участие. Нито има вест, че се пробва да разколебае електората на ГЕРБ с “разкрития ” за колаборацията с Движение за права и свободи (отново станала очевидна за него през последните години) ", написа икономистът.
“Няма и вест, че е разгорещен евроатлантик, защото беше заел тази ниша още в ГЕРБ на фона на “балансиращия Изток-Запад ” водач.
По-скоро новината е на втори слой, като се вземат всички други “новини ” в своята цялост.
 Кметът на Луковит: Цветанов редеше листите в ГЕРБ еднолично Кметът на Луковит: Цветанов редеше листите в ГЕРБ еднолично
Кметът на Луковит Иван Грънчаров с пост във връзка изявлението на ръководителят на " Републиканци за България " Цветан Цветанов. Ето какво...
Може и да звучи като интрига, само че:
- не забравяйки неговия бекграунд ( помните ли какво работеше татко му?);
- помнейки какъв брой хватки прилагаше на Реформаторския Блок да ги спре и компрометира, включително за блокиране на правосъдната промяна в Народното събрание ( която в този момент поддържа с половин уста);
-знаейки опциите на ББ и Директива за птиците да се задействат против него със своя инструмент - а мотиви колкото искаш, само че не го вършат ( за какво ли?).
 Цветанов: Когато гласуваш за ГЕРБ получаваш Движение за права и свободи Цветанов: Когато гласуваш за ГЕРБ получаваш Движение за права и свободи
" Когато гласуваш за ГЕРБ получаваш Движение за права и свободи. " Това съобщи изрично ръководителят на " Републиканци за България " Цветан Цветанов в студиото...
Не ме изненадва, че таргет нишата, политическите послания и полезностите, на които се обляга ЦЦ съответстват в задоволително огромна степен с тези на доста по-опасна за ББ и Директива за птиците политическа мощ.
И се запитвам дали спокойствието и медийното внимание, на което се радва ЦЦ не е с цел да отклони електорат точно от тази политическа мощ.
Защото тези, които към момента гласоподават за ГЕРБ не го вършат поради полезности, а по съответна персонална причина. А и доста по-вероятно е до момента да са дали своят вот за ГЕРБ поради ББ, а не Цветанов, който към този момент е дръпнал каквото можа от ГЕРБ.
Ще се веселя да бъркам. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР