Цветанка Ризова е в отпуск, но предаването Лице в лице“

...
Цветанка Ризова е в отпуск, но предаването Лице в лице“
Коментари Харесай

Любовни трепети в bTV

Цветанка Ризова е в отпуск, само че предаването " Лице в лице “ продължава.

В стола на Ризова започнаха да се редуват основният редактор на новините Веселина Петракиева и продуцентът Росен Цветков.

Петракиева се причислява като продуцент на bTV новините през 2010 година. Тя е четирикратен притежател на премията " Продуцент на годината “ от основаването на годишните награди, връчвани от екипа на нюзрума на bTV. Има над 25-годишен опит в медиите, като стартира в Дарик радио, след което се отдава на телевизионна публицистика. 

В малкия екран тя среща брачна половинка си оператора Добромир Иванов, единствения легален до момента брачен партньор на водещата Виктория Петрова.

Добри пък работи в bTV от основаването на малкия екран. Той се дами за Виктория Петрова през 2008 година. По-късно обаче откри щастието с Петракиева, от която има едно дете. След като бе един от най-желаните мъже в София, разрушил не едно и две сърца на репортерки, Добри се кротна с телевизионерката, която в този момент замества Ризова. Петракиева също има един брак зад тила си, само че от него, както и Добри, няма деца.

Виктория Петрова пък по този начин и не се реши да мине публично под венчило за повторно, въпреки да има любовна връзка с ексминистъра на спорта Красен Кралев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР