Цветан Цветанов свърши огромна работа и я свърши добре. Той

...
Цветан Цветанов свърши огромна работа и я свърши добре. Той
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Цветанов свърши огромна работа и то добре, но разбирам мотивите на Борисов

Цветан Цветанов свърши голяма работа и я свърши добре. Той си остава доста скъп за партията. "Апартаментгейт " обаче докара до една прибързаност и неточности в предизборната акция. Всички помним гафа с "Европа ни чува ". Това накара Бойко Борисов да не хареса акцията, да вземе нещата в свои ръце, с цел да се стигне до отстраняването на Цветан Цветанов.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия анализаторът Георги Харизанов, който разяснява подаването на оставка от Цветан Цветанов от всички управителни постове в ГЕРБ. "Лично аз не чаках този ход от страна на Борисов. Това не значи, че не разбирам разумните аргументи за това премахване. Този напор за гласност у Цветанов дразнеше периферията на ГЕРБ и Борисов усети това. Той е перфекционист и за него това, че ГЕРБ са спечелили не значи, че всичко е наред и не му стига. Според мен думите на Цветанов, че няма кой да го накаже, доведоха до този сюжет. Освен това Борисов помни думите на Цветанов, че ГЕРБ ще завоюва 7 или 8 мандата също не се извършиха. За мен Цветан Цветанов няма по какъв начин да се обърне против Борисов и ГЕРБ. Той е предан човек. С него приказвах за последно в понеделник сутринта. Тогава видях една упоритост у него за работа. Сега не знам по какъв начин е, не сме чували, само че се надявам да не ме подведе в това, което настоявам.

Вече на всички е ясно, че изказванията Цветанов е държал Борисов са били несериозни. Бойко Борисов няма от кого да си връща партията. В момента би трябвало една стиковка и синхронизация в ГЕРБ. Според мен тези, които чакат да има единствено един заместител на Цветанов, ще сбъркат. Ролята на единствено един плеймейкър ще е сложна и тежка. Много хора загравят край тъч линията, само че това не значи, че всички ще влязат в игра ", предвижда Харизанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР