Цветан Цветанов продължава с опитите за присъединяване към новосформираната коалиция

...
Цветан Цветанов продължава с опитите за присъединяване към новосформираната коалиция
Коментари Харесай

Цветанов не се предава: Без мен в ПП-ДБ няма да се обедини десния вот

Цветан Цветанов продължава с опитите за присъединение към новосформираната коалиция сред " Демократична България " и " Продължаваме промяната ", излиза наяве от пост на „ Републиканци за България ” във Facebook.

„ Политиката е изкуство на вероятното. Политически недалновидно е да откажеш поддръжка. Партията на Кирил Петков и Асен Василев уголемява периферията си в ляво, само че обединението ѝ с Демократична България няма да е задоволително за консолидиране на десния избор.

Целта на партията „ Републиканци за България ” е създаване на доверие посредством работа и резултати. Заявките за действителна Промяна няма да станат истина, в случай че липсва уместност в връзките.

В политиката през днешния ден дадената дума е най-малко равна на сключване на политическо съглашение. В Републиканци за България държим на дадената дума ”, показват от партията на Цветанов.

Припомняме, че „ Промяната “ към този момент  се разграничи от Цветан Цветанов и партията му. От Политическа партия пуснаха публично известие, в което акцентират, че не са в коалиция с Цветанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР