Цветан Цветанов и съпругата му Десислава се появиха изненадващо на

...
Цветан Цветанов и съпругата му Десислава се появиха изненадващо на
Коментари Харесай

Цветанов: Ще ми е интересно да не участвам в изборите

Цветан Цветанов и брачната половинка му Десислава се появиха изненадващо на Фестивала на фолклорната носия в Жеравна, написа "Флагман ". От изданието задават няколко въпроса на някогашният зам.-председател на ГЕРБ:

-Г-н Цветанов, в какво качество сте тук в Жеравна довечера, от дълго време не сте се появявал на обществено събитие?

-Аз съм един елементарен български жител, брачната половинка ми е тук, щяхме да вземем и дребната ми щерка, само че нещата се трансформираха в последния миг.

-Откъде идвате?

-От София.

-Но имате загар, къде бяхте?

-Няма да споделя. Лично е!

-А какво бихте споделили на всички българи, които довечера са тук?

-Подкрепям тази самодейност още от самото й начало. Гордея се с един същински българин – Христо Димитров, който прави нещо неповторимо, което резервира традициите ни и ни връща 150 години обратно. Убеден съм, че всеки, който се посети фестивала в Жеравна, ще се почувства доста добре.

-Ваши съратници търсят ли ви и има ли фигура, която бихте подкрепили на тези локални избори? При всички случаи ще имат потребност от вас.

- Тези, които са ме търсили съм разговарял с тях, дал съм им съвет, а другите им поисквам триумф и спортсменска политическа игра. Нека да има по-добри хрумвания, те да бъдат показани пред оптимално необятен кръг от хора, да се направи осведомят избор и да има висока изборна интензивност.

-Но няма ли да се почувствате по-добре, в случай че ГЕРБ не съумеят да реализират резултата на тези избори от 2015 година?

-Вижте, сега не съм в предизборния щаб, не вземам участие в дейната политическа обстановка в ГЕРБ. В момента съм непряк наблюдаващ.

-Тъжно ли ви е?

Ще ми бъде забавно.

-Йорданка Фандъкова ли е подобаващият претендент за кмет на София?

- Разбира се, че Фандъкова направи доста за София. Лично аз считам, че тя постави оптимални старания във всички години, в които беше кмет. Надявам се, че ще бъде утвърдена от ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР