ЦСКА започва строежа на новия стадион. Това стана ясно, след

...
ЦСКА започва строежа на новия стадион. Това стана ясно, след
Коментари Харесай

Започва строежът на Армията

ЦСКА стартира градежа на новия стадион. Това стана ясно, откакто сдружение сред клуба и страната " Спортни парцели Българска войска " ще бъде готово най-късно при започване на идната седмица. Искането за вписването му в Търговския указател е подадено на 15 февруари тази година, а за задачата " алените " са внесли 7 124 500 лева апортна вноска. Сумата е тъкмо 25% от парите, които би трябвало да бъдат дадени от страна на клуба, а страната влиза с парцела.
Дружеството е с капитал 56 996 000 лв., а всяка акция е с номинал от 1 лев. ЦСКА и страната държат по 50%.
Именно посредством " Спортни парцели Българска войска " притежателят на клуба Гриша Ганчев ще строи новия стадион на мястото на настоящия. Платежното разпореждане с импортираните от ЦСКА посредством " Арена ЦСКА " ЕООД малко над 7,1 млн. лв. бе оповестено в обществените мрежи. Наскоро от " Борисовата градина " оповестиха, че парите за градеж на стадиона към този момент са подсигурени.
Преди седмица от ЦСКА увериха, че не престават по проект със стъпките, които да разрешат градеж на нов стадион. Към момента базите на клуба бяха оценени на 28,4 млн. лева От изказването на " алените " обаче не стана ясно дали клубът ще продължи да работи с компанията " Спортфайв ".
Вече някогашният акционер Юлиян Инджов пък заяви, че е имал разминаване с Гриша Ганчев по какъв начин би трябвало да се построи нов стадион, и счита, че това би трябвало да направи страната.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР