ЦСКА започна вчера подготовка за последния си есенен мач срещу

...
ЦСКА започна вчера подготовка за последния си есенен мач срещу
Коментари Харесай

Густаво Бусато тренира на облекчен режим

ЦСКА стартира през вчерашния ден подготовка за последния си есенен мач против Лудогорец. Новината, която се чакаше от утринната подготовка с максимален интерес, бе обвързвана със положението на вратаря Густаво Бусато, който бе сменен наложително при успеха с 1:0 за купата против Славия. Както е известно, стражът бе изнесен на носилка след тежък конфликт с Тони Тасев.

Бразилецът продължава да изпитва мощни болки, а зоната, където е получил удар, е насинена. Той не се готви пълноценно, а на омекотен режим. На " Армията " обаче към момента се надяват, че ще бъде подготвен да дербито с Лудогорец в неделя, като бразилецът минава и специфични процедури с лекарския щаб и кондиционния треньор Боян Стаматович.
 На
На " Армията " чакат Ганчев и Стоичков да участват на дербито с Лудогорец

Ето детайлности

Както към този момент съобщихме, фотосите, които бяха направени на вратаря, демонстрираха, че той няма строшаване или скъсване, а единствено наблягане и мускулен проблем. Болките са в задната част на бедрото.

Досега през сезона Бусато не е пропуснал нито минута в шампионата, а резервата му Евтимов получи късмет за изява само против Черноморец Балчик в първия кръг за купата, както и в края на срещата със Славия във вторник, когато се появи от пейката.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР