ЦСКА спешно ще търси заместник на новата си звезда Жоржиньо.

...
ЦСКА спешно ще търси заместник на новата си звезда Жоржиньо.
Коментари Харесай

ЦСКА търси нов Жоржиньо

ЦСКА незабавно ще търси заместител на новата си звезда Жоржиньо. След брутално нарушаване на Славко Шоколаров от „ Славия “ крилото е със счупени костици в региона на глезена. Подобна контузия се лекува с месеци. Жоржиньо започва чудесно в ЦСКА, само че никой не се наема с прогноза по кое време тъкмо ще е на терена. Крилото няма да играе в реванша против „ Копенхаген “ в реванша от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Опция е ветеранът Станислав Манолев, само че той пък е на финала на дълго лекуване от травма.
ЦСКА ще се опита да откри футболист с сходни качества в борбата за първа купа от 2008 година насам. От началото на сезона контузии не стопират да съпътстват „ алените “. Много е евентуално треньорът Нестор Ел Маестро да включи Едвин Джеси и Жеферсон в групата за мача с „ Копенхаген “. С под наем полет „ алените “ отлитат в сряда заран за датската столица.
В същото време „ Лудогорец “ пусна билети по 10 лв. за почитателите на ЦСКА в новия бранш на стадиона в Разград. От клуба предизвестиха, че трибуната е под непрекъснато видеонаблюдение и всеки провинил се елементарно ще бъде разпознат. „ Лудогорец “ насочи апел към гостите да отидат по-рано на стадиона, с цел да няма проблеми. Освен това първенците предизвестиха, че хора с продукти на ЦСКА няма да бъдат позволени в други браншове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР