ЦСКА-София запази преднината си на върха в Ефбет лига, след

...
ЦСКА-София запази преднината си на върха в Ефбет лига, след
Коментари Харесай

Славия - ЦСКА-София 0:2: Счупени и запалени седалки на стадион Александър Шаламанов

 Efbet Article Horizontal 1180X300
ЦСКА-София резервира преднината си на върха в Ефбет лига, откакто победи " Славия " с 2:0 като посетител. Тимът на Саша Илич се наложи с две попадения след почивката и продължава да води с 4 т. пред първенеца Лудогорец.

Срещата на стадиона в Овча купел беше белязана от малко голови положения, доста нерви, две анулирани попадения и грозни дейности по трибуните. Агитката на гостите счупи доста седалки, които подпали през второто полувреме.

Лидерът в шампионата реши всичко в границите на пет минути. В 62-ата Мено Кох откри, а в 67-ата Дюкенс Назон оформи крайния резултат.

Двубоят влезе в историята и с присъединяване на Георги Петков. На 47 години той усъвършенства личния си връх за най-възрастен състезател в българското състезание.

През първата част гол на " Славия " беше анулиран след обзор със системата VAR. Галин Иванов прати топката в мрежата с отдалечен шут, само че съдията Станислав Тодоров видя повтаряне и анулира гола.

Топката рикошира в Кох, само че все пак голът беше анулиран поради засада на Ахмед Ахмедов.

След паузата попадение и на гостите беше анулирано. Вкара го Назон, който обаче беше в засада. В 62-ата минута Кох се оказа непокрит при корнер и вкара от няколко метра. Само пет минути по-късно Назон осъществя без никакви проблеми след скоростна офанзива на гостите. В идващия си мач на 17 април ЦСКА-София се изправя в дерби против Левски.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР