ЦСКА-София задълбочи още повече кризата в Ботев (Пд), след като

...
ЦСКА-София задълбочи още повече кризата в Ботев (Пд), след като
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" утежни кризата в "Ботев" с 3:0

" ЦСКА-София " задълбочи още повече рецесията в " Ботев " (Пд), откакто победа с 3:0 като посетител в мач от XV кръг в Ефбет лига. Само преди седмица " Ботев " претърпя позорна загуба с 0:6 от градския противник " Локомотив ".

Успехът на столичния отбор бе безпроблемен, откакто домакините не оказаха никаква опозиция. Ефектът от идването на треньора Бруно Акрапович продължава да се усеща върху футболистите на " ЦСКА-София " (най-вече в първенството) и разликата в класите бе явна. Френският десен бек Тибо Вион откри в 20-ата мин. със мощен шут с левия крайник. В 58-ата Али Соу удвои с красиво осъществяване - той отстрани бранителя Виктор Генев и с превръщане вкара с левия крайник. Другият бек - Брадли Мазику, също се разписа. В 68-ата мин. той засече с глава центриране на сънародника си Вион и направи 3:0. Веднага по-късно отборът на " ЦСКА-София " понижи темпото, очевидно с мисъл да пази сили за семейството против " Рома " в четвъртък в група А на Лига Европа.

Положението на " Ботев " пък се усложни в допълнение поради нова контузия на водача на отбора Тодор Неделев. Националът, който тъкмо се бе възстановил от контузия, усети болки в лявото коляно в 23-ата мин., разказа се да продължи, само че в 34-ата бе заменен наложително. Съмненията са за скъсани връзки на коляното.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР