ЦСКА-София се класира с лекота за осминафиналите в турнира за

...
ЦСКА-София се класира с лекота за осминафиналите в турнира за
Коментари Харесай

ЦСКА-София мина лесно през Черноморец Балчик

ЦСКА-София се класира с лекост за осминафиналите в шампионата за Купата на България. Червените минаха през втородивизионния Черноморец Балчик с 3:0.

Данило Асприля, който за пръв път стартира титуляр, означи две попадения. Колумбиецът беше прецизен в третата и 42-ата минута. Последния гол вкара Джонатан Линдсет в 89-ата минута.

Асприля откри, откакто се възползва от недоразумение в противниковата защита при върната към вратаря топка. Това беше. Няколко минути по-късно Дюкенс Назон падна в наказателното поле, само че реферът не отсъди дузпа. В 36-ата минута имаше подозрения за игра с ръка на футболист на Черноморец в наказателното поле. Дузпа обаче отново не последва. В 42-ата минута Амос Юга подаде към Асприля, който вкара за 0:2. След това той изрази насладата си, имитирайки крокодил.

След почивката ЦСКА-София продължи да атакува и да пропуща шансове за трети гол. В 68-ата минута Нестор Ел Маестро извърши по едно и също време три промени – Джонатан Линдсет, Марселино Кареасо и Тибо Вион се появиха на терена на мястото на Хайнц, Юга и Санянг. После Асен Дончев размени Иван Турицов, а Матиас Фаетон – голмайсторът Асприля. В 89-ата минута Линдсет вкара за 0:3 след статично състояние.

Жребият за осминафиналите ще бъде теглен на следващия ден. Дотук с изключение на ЦСКА-София за тази фаза се класираха Локомотив Пловдив, Локомотив София, Арда, Пирин, Хебър, ЦСКА 1948, Литекс, Ботев Враца, Спартак Варна и Ботев Пловдив.

От 1/16-финалите би трябвало да се изиграят още пет мача. Между тях са и срещите на и Лудогорец.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР