ЦСКА-София разгроми Дунав Русе с 3:0 в двубой от 10-ия

...
ЦСКА-София разгроми Дунав Русе с 3:0 в двубой от 10-ия
Коментари Харесай

Лидерът ЦСКА-София прегази Дунав за осмата поредна победа


ЦСКА-София разгроми Дунав Русе с 3:0 в дуел от 10-ия кръг на Първа лига и се утвърди на върха в класирането.

И трите попадения за отбора на Стамен Белчев паднаха през втората част, като създатели станаха Фернандо Каранга, Николай Бодуров и Тиаго Родригес.

През първото полувреме играта вървеше равностойно, като и двата отбора имаха своите положения. В 42-ата минута Кевин Меркадо едвам не откри резултата, откакто при негов удар от фаул топката срещна гредата.

През втората част на вратата на Дунав застана Александър Конов, който размени титуляра Мирослав Антонов. В 56-ата минута Каранга вкара дежурния си гол, като след центриране от статично състояние и удар с глава откри резултата.

В 61-ата минута домакините можеха да удвоят, когато Недялков центрира към Манолев, който стреля добре от воле, само че около десния непряк дирек. Малко по-късно домакините нацелиха за повторно напречната греда, като създател на изстрела беше още веднъж Кевин Меркадо.

В 69-ата минута вратарят Конов позволи груба неточност, изпускайки топката при центриране отляво и за Бодуров не беше проблем да повиши на 2:0. Само четири минути по-късно измежду реализаторите се разписа и Тиаго Родригес, който вкара с бомбен шут от фаул в ъгъла на вратаря.

Така ЦСКА-София записа осма победа от началото на шампионата и има 25 точки. Втори е първенеца Лудогорец с 21, само че и с мач по-малко. Трети върви Левски със 17 точки и също с дуел по-малко на сметката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР