ЦСКА-София обяви програмата си до началото на пролетния полусезон в

...
ЦСКА-София обяви програмата си до началото на пролетния полусезон в
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще играе с тим от Втора лига в Турция, обяви още една контрола на българска земя

ЦСКА-София разгласи програмата си до началото на пролетния полусезон в формалния си уебсайт. От нея излиза наяве, че “червените” ще изиграят още две спомагателни контроли в България, а на следващия ден ще се изправят със в Турция.

Ето какво написаха от клуба:

“Армейци,

ЦСКА ще изиграе третата си контролна среща по време на зимния лагер в турския курорт Алания на следващия ден. Двубоят е с начален час 14:00 часа българско време, а противник е отборът на Септември (Симитли). Мачът ще бъде излъчен директно в ефира на Диема Спорт. До момента армейците записаха безапелационна победа с 4:0 над дублиращия състав на и нулево тъждество с полския първокласен Стал (Мелец).

На 18 януари (понеделник) късно вечерта тимът ни се прибира в България, след което момчетата на ще получат два дни отмора.

Вторият стадий от предсезонната подготовка на алените ще се организира напълно на българска земя. През това време ЦСКА ще изиграе още четири контролни срещи, които са планувани за следните дати:

25 януари (понеделник) - ЦСКА -

29 януари (петък) - - ЦСКА

2 февруари (вторник) - ЦСКА -

5-6 февруари (петък или събота според от програмата на БФС за старта на пролетния полусезон) - ЦСКА -

Двубоите ще се играят без аудитория, а началните часове на обособените срещи ще бъдат оповестени в допълнение в клубния сайт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР