ЦСКА-София е в усилени преговори с офанзивен халф, който да

...
ЦСКА-София е в усилени преговори с офанзивен халф, който да
Коментари Харесай

ЦСКА-София преговаря с плеймейкър

ЦСКА-София е в усилени договаряния с нападателен халф, който да бъде опция на Тиаго Родригес. " Червените " имат цели четирима играчи в средата на терена - Рубен Пинто, Кристиян Малинов, Валентин Антов и Жанио Бикел, само че броя на позицията зад нападателя е дефицитна.

Треньорът Милош Крушчич съобщи преди старта на подготовката, че желае още две попълнения в офанзива, само че акцентира, че не става въпрос за централни нападатели. Така сърбинът се е насочил към плеймейкър и крило. Крушчич ще даде късмет в контролите на завърналия се след преотстъпване Едвин Джеси. Треньорът е гледал записи на ганаеца и го е харесал, само че желае да види какво е кондиционното му положение. Джеси не е играл от август насам.

В ЦСКА-София се оглеждат и за десен бек. Те бяха отправили предложение към национала Страхил Попов, който обаче избра да парафира с безапелационния водач във втора турска лига Хатайспор. " Червените " имат единствено един номинален състезател отдясно в защита - Иван Турицов. В тази зона беше преквалифициран и централният защитник Пламен Гълъбов.

Не са изключени и изходящи прехвърляния, като има интерес към нападателя Али Соу. В последните дни се появиха изявления, че за него е получена оферта от Ал Ахли (Кайро). В Египет обаче настояват, че Соу е отказал.

" Тема Спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР