ЦСКА ще се изправи срещу Марица във финала за Купата

...
ЦСКА ще се изправи срещу Марица във финала за Купата
Коментари Харесай

Минчева: Искаме публиката да е седмият ни играч

ЦСКА ще се изправи против Марица във финала за Купата на България при дамите в събота. Треньорът на „ алените " Юлия Минчева е оптимист, че тимът й може да се опълчи на пловдивчанки. Особено огромно значение може да има поддръжката на почитателите в зала „ Христо Ботев ".

Минчева даде изявление преди мача за формалния уебсайт на БФ Волейбол.

- Какво очаквате от финала?

- Очаквам и се надявам да играем равностойно. В последната ни среща паднахме с 0:3 и на всички ни бе доста неприятно. Дано в този момент покажем напълно друго лице. Финалите се играят, с цел да се завоюват. Ние ще създадем всичко допустимо да успеем.

- Харесва ли ви ролята на новобранец?

- Няма значение дали ми харесва или не. Това е действителността. В последните години Марица е най-силният женски тим в България. А ЦСКА е втори или трети. Разбира се, доста желаеме в един миг да излезем ние преди всичко. Работим ежедневно, с цел да се подобряваме.

- Публиката на ЦСКА се стяга за огромна атмосфера. Ще помогне ли?

- Силно се надявам, че да! Публиката е седмият състезател. Феновете на ЦСКА постоянно са доказвали какъв брой доста оказват помощ на своите любимци.

- Играли ли са вашите състезателки пред цялостна зала?

- Има по-опитни, които са играли. Но в състава ни има и по-млади девойки, за които това ще е особено преживяване. Дано почитателите дойдат в зала „ Христо Ботев ", а ние да ги зарадваме.

- С какво може да бъде надвит Марица?

- С неизменност.

- Кои са най-силните черти, които харесвате в ЦСКА?

- Във всеки детайл от играта можем да демонстрираме доста положителни неща. Проблемът ни е, че липсва тъкмо постоянството, за което към този момент споделих. Успеем ли да изиграем един мач на най-хубавото ни равнище, никой не би трябвало да ни отписва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР