ЦСКА ще изиграе контрола с Рапид Букурещ, твърди румънският вестник

...
ЦСКА ще изиграе контрола с Рапид Букурещ, твърди румънският вестник
Коментари Харесай

Бивше румънско величие обяви контрола с ЦСКА

ЦСКА ще изиграе контрола с Рапид Букурещ, твърди румънският вестник "Проспорт ". Съседите са уверени, че спарингът сред двата тима би трябвало да се организира на 2-и февруари (неделя). Все още не е ясно къде ще играят двата тима, само че се допуска, че Рапид може да гостува в София за мача.

От щаба на "червените " обаче не бързат да разгласят контролата, защото не са наясно с всичките си контроли и докога ще продължи лагерът на тима в Испания, твърди "Меридиан Мач ". Имаше концепция отборът да пътува и до Гърция, в случай че атмосферните условия в България са тежки и не може да тренира обикновено тук.

Славният Рапид Букурещ е закъсал сега, само че е на трето място във Втора лига на страната и се стреми към промоция в елита. Интересното е, че тимът е воден от някогашния футболист на ЦСКА Даниел Панку, който е същинска легенда на Рапид.

Междувременно стана ясно, че всички огромни кредитори, които попадаха в листата с парите от активите и емблемата на банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД, към този момент са си получили дължимото. Към този миг своите суми не са потърсили към 10% от кредиторите, множеството от които са чужденци, написа още изданието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР