ЦСКА разби Ботев (Враца) с 4:0 в последната си контрола

...
ЦСКА разби Ботев (Враца) с 4:0 в последната си контрола
Коментари Харесай

Варела с хеттрик в генералната репетиция на ЦСКА за новия сезон

ЦСКА разруши Ботев (Враца) с 4:0 в последната си контрола от лятната подготовка. С хеттрик в мача се отличи Федерико Варела (37,45,70), а в 5-ата минута автогол си означи Гонсало Виера.

" Червените " поведоха още в 5-ата минута. Тогава Яник Вилдсхут проби и пусна паралелен пас в наказателното поле, където Гонсало Виера заби топката в личната си врата.
 ЦСКА - Ботев (Враца) 4:0, хеттрик на Варела онлайн
ЦСКА - Ботев (Враца) 4:0, хеттрик на Варела

" Червените " показват тима за новия сезон

В 29-ата минута Вилдсхут пресече подаване в средата на терена и съумя бързо да пробие отляво. Нидерландецът центрира към Ахмед Ахмедов, който опита да вкара с пета, само че Красимир Костов се намеси и избави. Малко по-късно нападателят бе сменен поради болки в кръста.
 Снимка 538469
Източник:

В 37-ата минута Феде Варела лиши топката и подаде към Радослав Живков. Нападателят върна към аржентинеца, който с удар в левия ъгъл вкара за 2:0.

Секунди преди края на първата част " алените " направиха резултата типичен. Отново положителното взаимоотношение сред Радослав Живков и Федерико Варела даде резултат. Нападателят получи прекрасен пас от Йоан Баи в наказателното поле и откри Варела. Халфът преодоля бранител, а по-късно и вратаря за 3:0.
 Снимка 538468
Източник:

На полувремето ЦСКА показа тима за новия сезон.
 ЦСКА показа тима за новия сезон
ЦСКА показа тима за новия сезон

На почивката на контролата с Ботев (Враца)

В 55-ата минута Живков не съумя да насочи добре топката след пас на Пламен Гълъбов. Малко по-късно с пропуск се отличи и Валентин Антов.
 Снимка 538465
Източник:

В 70-ата минута Варела оформи своя хеттрик. Аржентинецът се разписа с глава след центриране отдясно на Асен Дончев. В 81-ата минута Дамян Дамянов мазета удар от границата на наказателното поле на Греъм Кери.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР