ЦСКА продължава да работи усилено по лятната си селекция и

...
ЦСКА продължава да работи усилено по лятната си селекция и
Коментари Харесай

ЦСКА продължава със селекцията

ЦСКА продължава да работи интензивно по лятната си селекция и се надява да затвори още най-малко две входящи покупко-продажби до затварянето на трансферния прозорец. Както е известно, през тази година той у нас ще продължи до 6 септември в това число. Единият нов ще е колумбийският флангови футболист Марселино Кареасо, който би трябвало да театралничи с алената фланелка безусловно до часове.

Не е изключено в идващите дни на " Армията " да дойде и още едно крило предвид на замразените права на национала Георги Йомов. През това лято те водиха договаряния за тази позиция с Данило Асприля, Даниел Овусу и Радослав Кирилов, като и тримата имаха подготвеност да подпишат с клуба, само че в последна сметка до договорка не се стигна. Освен това от Борисовата градина се оглеждат и за алтернатива в центъра на отбраната. В Италия бе спрягано името на Андреа Христов, само че и този трансфер няма да се случи.

През това лято " армейците " към този момент се укрепиха със седем нови футболисти - Станислав Шопов, Галин Минков, Лазар Туфегджич, Брадли де Нойер, Дюкенс Назон, Джонатан Линдсет и Дауда Бамба, а напълно скоро към тях ще се причисли и Марселино Кареасо.

Така те ще изравнят миналогодишния си " пазар ", който също се състоеше от 8 попълнения. В ЦСКА се надяват в този момент тази численост да бъде надмината, написа " Тема Спорт ". 
 Чаканият нов в ЦСКА към този момент е в София
Чаканият нов в ЦСКА към този момент е в София

Мина медицински прегледи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР