ЦСКА привлече португалеца Андре Филипе Алвес Монтейро-Укра. Футболистът подписа с

...
ЦСКА привлече португалеца Андре Филипе Алвес Монтейро-Укра. Футболистът подписа с
Коментари Харесай

ЦСКА взе още един португалец

ЦСКА притегли португалеца Андре Филипе Алвес Монтейро-Укра. Футболистът подписа с алените, като не се показва срокът на контракта.

Монтейро пристигна в тима преди месец още за лагера в Сандански. Заради травма обаче той тренираше самостоятелно. Впоследствие, до момента в който тимът беше в Испания, играчът мина процедури в рехабилитационен център в Германия.

Треньорът Стамен Белчев и управлението на ЦСКА са решили, че футболистът ще е нужен и той остава в тима. От клуба оповестиха, че той скоро ще бъде разполагаем за идните мачове в Първа лига и за Купата на България.

Монтейро. който ще играе с номер 14, е крило, като може да играе по двата фланга. От 2007 до 2013 година е бил благосъстоятелност на " Порто ", само че има единствено два мача за " драконите ", като през съвсем целия интервал е бил чартърен в други тимове.

След това минава в " Рио Аве ", като изиграва 89 мача, в които има девет гола. За последно е бил в " Ал Фатех " в Саудитска Арабия. Бил е част от националния тим на Португалия във всички възрастови групи, като при мъжете има един мач през 2015 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР