ЦСКА приема Славия в полуфинален мач-реванш от турнира за SESAME

...
ЦСКА приема Славия в полуфинален мач-реванш от турнира за SESAME
Коментари Харесай

ЦСКА поглежда към трети пореден финал, но Славия няма да се откаже лесно от SESAME Купа на България

ЦСКА приема Славия в полуфинален мач-реванш от шампионата за SESAME Купа на България. Двубоят на стадион „ Българска войска “ в столицата ще започва в 19:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMА SPORT , както и на онлайн платформата PLАY DIEMА XTRА . На уеб страницата Gong.bg ще може да наблюдавате всичко най-интересно от срещата в София.

„ Червените “ влизат в конфликта с удобен задатък от два чисти гола след първия дуел в квартал „ Овча купел “. Автогол на централния бранител на Славия Гьоко Зайков и попадение на Иван Турицов от дузпа донесоха триумфа с 2:0 предходната седмица. ЦСКА ще бъде воден за втори следващ път от именития английски експерт Алан Пардю, който бе на аварийна пейка и при нулевото тъждество в дербито с Левски в неделя. Пардю наследи краткотрайно на поста старши треньор Стойчо Младенов, който се раздели с клуба поради несъгласия с клубното управление, за двата мача с Левски и Славия, като бъдещето на британеца ще бъде решено след тези мачове.

Славия няма какво да губи в реванша на „ Армията “ и ще се опита да стигне още веднъж до финала в конкуренцията след 2018, когато надигра Левски след осъществяване на дузпи. „ Белите “ на Златомир Загорчич ще търсят премахване на противника, който от своя страна гледа към трето поредно присъединяване на финала за Купата на страната след тези през 2020 (загуба от Локомотив Пд) и през 2021 (победа над Арда). Главен арбитър на реванша сред ЦСКА и Славия ще бъде Волен Чинков, а негови помощници ще са Дениз Соколов и Петър Митрев.

В другия полуфинален конфликт Левски приема Лудогорец на Разпети петък в 19:00 часа, като пази преднина от 3:2 от първия мач в Разград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР