ЦСКА преди десетина дни по изключително съвременен начин направи представянето

...
ЦСКА преди десетина дни по изключително съвременен начин направи представянето
Коментари Харесай

Скандал с новите екипи на ЦСКА

ЦСКА преди десетина дни по извънредно актуален метод направи представянето на новия си екип, който е особено създаден за „ армейците “ от италианската компания „ Макрон “. По-наблюдателните почитатели обаче откриха сериозен гаф при един от детайлите, сложени от компанията за спортна екипировка.

Става въпрос за дребните тегели в предната част на яката, които би трябвало да са отпратка към българския трибагреник. С поставеното разстояние сред зеленото и алените обаче претекстът повече припомня на италианския или иранския байрак.

Дискусиите в обществените мрежи сред почитателите по тази тематика вървят с цялостна пара и даже водачът на агитката Иван Велчев взе отношение по тематиката.

„ Преди повече от три месеца Данаил Ганчев ми сподели мострата на новата фланелка. Мнението ми за нея е, че е неповторима и всеки подробност е изкусен. Тогава самият Ганчев ми сподели, че флагът на яката е сгрешен и те самите ще желаят да се създадат вярно подредени цветовете на нашия трибагреник. ТЕ САМИТЕ ТВЪРДЯХА, ЧЕ Е СБЪРКАНО! Фактът е, че след първите доставки нищо не е оправено и грешката на тениската си стои. Щом някой ги утвърждава тия неща – ок, само че за мен грешката трябваше да бъде поправена “, написа Кюстендилеца, представен от " Мач Телеграф ".

Друг последовател пък разгласява отговора от „ Макрон България “ на свое питане за детайла.

„ Това не е неточност. Въпрос на въображение и позиция. Грешка щеше да е, в случай че имаше три тегела, само че те са единствено два – зелен и червен. Имаме бяла яка и два тегела с отпратка към цветовете на националния байрак, а не към флага. На още две места може да видите това – на ръкавите и в долния завършек на фланелката. Там също нямаме байрак, тъй като бялото е по-голямо от зеленото и аленото “, е обяснението на представителите на италианския бранд у нас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР