ЦСКА победи Витоша (Бистрица) в откриващия мач от 15-ия кръг

...
ЦСКА победи Витоша (Бистрица) в откриващия мач от 15-ия кръг
Коментари Харесай

Класика за ЦСКА срещу Витоша, Мауридеш влезе от скамейката и блесна с два гола!

ЦСКА победи Витоша (Бистрица) в откриващия мач от 15-ия кръг на Първа лига. Двубоят на " Армията " приключи при резултат 3:0.

Първото попадение бе осъществено от влезлия като запаса Мауридеш, разписал се през вторите 45 минути на мача. В самия завършек на срещата и Десподов бе прецизен за 2:0, а в продължението Мауридеш вкара за крайното 3:0.

Двубоят бе наложителен за продобиване за " алените ", които не крият упоритостите си да сложат завършек на хегемонията на Лудогорец.

Тимът на Росен Кирилов към този момент е с пет следващи провали. Витоша е един от най-удобните противници за ЦСКА. Тимът на Нестор ел Маестро има четири победи от четири мача против днешния си противник в Първа лига. Освен това съумя да го надиграе и за Купата на България.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

 ЦСКА - Витоша (Бистрица) 3:0! онлайн
ЦСКА - Витоша (Бистрица) 3:0!

Тимът на Росен Кирилов е с четири следващи провали

Първото полувреме мина напълно под натиска на домакините. Голове обаче, колкото и да е изненадващо, не бяха маркирани.

Футболистите на " алените " се оказваха в добра обстановка за осъществяване на попадение, само че последна бариера сред тях и откриването на резултата най-често се оказваше безупречният пазач на гостите Василев.

Младокът се оправи по забележителен метод с всичко, което бяха подготвили атакуващите футболисти на именития противник.

 Снимка 388575
Източник:

Той избави последвателно изстрели на Пинто, Малинов, Десподов и Манолев, само че най-голяма негова " жертва " бе Али Соу. Нападателят на " армейците " пропусна цели три положителни благоприятни условия да даде задатък на състава си, само че по този начин и не съумя да го направи. Той опита по всякакъв метод да промуши кълбото зад голлинията, само че това по този начин и не се получи.

Минута преди почивката Тиаго получи опция да извърши свободен удар наоколо до вратата на противника, избра да центрира, само че още веднъж Соу не съумя да насочи по правилен метод топката.



Второто полувреме повтори съвсем напълно първото, като още първоначално Джеси влезе в игра за " армейците ". Той несъмнено раздивижи играта на отбора си в предни позиции, само че Ел Маестро реши, че това не е задоволително.

Последва и влизане в игра на Мауридеш. Той размени Али Соу, което недвусмислено сподели, че треньорът на домакините не бе останал удовлетворен от представянето на нападателя.

 Снимка 388576
Източник:

Последваха напрегнати минути в половината на Витоша, само че до попадение по този начин и не се стигаше.

Това въпреки всичко се случи 11 минути преди последния съдийски сигнал, когато дълготрайно безредие в пеналта на Витоша приключи с прецизен изстрел с глава на Мауридеш.

2:0 направи Кирил Десподов, разписал се по извънредно техничен метод, преодолявайки бранител, а по-късно и вратаря на съперника.

В продължението на срещата Мауридеш вкара за крайното 3:0, отбелязвайки второто си попадение довечера.

Трите точки изравниха " алените " с Лудогорец на върха в класирането.

 Снимка 388577
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР