ЦСКА победи като гост Монтана с 3:0 гейма, в мач

...
ЦСКА победи като гост Монтана с 3:0 гейма, в мач
Коментари Харесай

Александър Попов: В средата на втория полусезон сме първи, това означава за нас много

ЦСКА победи като посетител Монтана с 3:0 гейма, в мач от 16-и кръг на efbetСупер Волей. 

С това „ алените “ резервират върха в класирането с 13 победи, 3 загуби и 34 точки. В сложното посещение армейците имаха и мощен коз - солидна поддръжка от свои почитатели, които деряха гърло за тях в монтанската зала „ Младост “.

Старши-треньорът на ЦСКА Александър Попов приказва след триумфа:
 ЦСКА се оправи с Монтана и остана отпред в Efbet Супер Волей ЦСКА се оправи с Монтана и остана отпред в Efbet Супер Волей
“Резултатът можеше да е 3:0 в другата посока. И ние, и Монтана влязохме в този мач нервни, тъй като и ние загубихме, и те изгубиха в предходния кръг. Имахме информация, че наши почитатели ще дойдат, което обезврежда тяхното преимущество като домакини. Много рядко може да се случи това на различен клуб  - да е като хазаин в други градове. Това демонстрира, че напъните, които сме полагали през годините - аленото общество ги прави оценка. Минахме през какви ли не стадии, само че бяхме почтени. "

" Отборът на Монтана е тъкмо толкоз умел колкото нашия. Беше на 2 точки разлика съвсем непрестанно. Не съм гледал статистиката още, само че мисля, че ние доминирахме. И те играха добре предвид на предишния си мач в Дупница. "

" Ние знаем къде ни е мястото. Естествено, че няма да го кажа на висок глас, само че ние изрично го знаем. В средата на втория полусезон сме преди всичко, това значи за нас доста неща. Нищо не е завършило, би трябвало да дадем максимума от себе си. Момчетата упражняват добре и са бойци - не постоянно се получава, само че се борят постоянно. Предстоят ни по-спокойни години на спортната площадка. ”

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР