ЦСКА победи Ботев Враца с 3:1 в предпоследната си контрола

...
ЦСКА победи Ботев Враца с 3:1 в предпоследната си контрола
Коментари Харесай

ЦСКА обърна "Ботев" Враца в предпоследната си контрола

ЦСКА победи " Ботев " Враца с 3:1 в предпоследната си контрола по време на зимната пауза. Срещата на стадион " Българска войска " бе изгледана от притежателя на " армейците " Гриша Ганчев, както и от Валентин Антов, който ще продължи кариерата си в италианския " Болоня ".

Даниел Генов изведе гостите напред в резултата с красиво осъществяване в 9-ата минута, откакто трансферира вратаря на ЦСКА с изстрел от към 30 метра. Али Соу изравни в 17-ата минута, а шест по-късно гол на Тиаго Родригеш обърна резултата в интерес на домакините. През втората част ЦСКА стигна до трето попадение, дело на Адалберто Пеняранда в 52-ата минута.
Снимка: Lap.bg
Освен доста попадения, в срещата имаше и два червени картона - по един за двата отбора. В средата на второто полувреме Георги Йомов и Аласан Ндиай си размениха няколко удара и бяха изгонени.

В 33-ата минута всекидневен дебют направи Федерико Варела, който подписа контракт с " алените " преди ден. Той се появи на мястото на контузилия се Амос Юга.
Снимка: Lap.bg
След края на мача футболистистите на ЦСКА получиха премиите си от анкетата за Футболист на годината. Антов зае второто място в класацията, като бе избран и за най-хубав бранител. Али Соу бе разгласен за най-хубав чужденец, а Тиаго Родригеш за номер 1 измежду полузащитниците.

В събота (6 февруари) ЦСКА ще срещне " Локомотив " София в последната си контрола преди старта на пролетния дял в шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР