ЦСКА победи Ботев (Враца) с 2:1 в мач от 16

...
ЦСКА победи Ботев (Враца) с 2:1 в мач от 16
Коментари Харесай

ЦСКА пропусна много, но все пак победи Ботев Враца

ЦСКА победи Ботев (Враца) с 2:1 в мач от 16 кръг и се приближи единствено на две точки от водача Лудогорец, който по-късно през днешния ден приема Черно море. „ Червените “ имаха тотално превъзходство на „ Българска войска “, само че вратарят на врачани Красимир Костов направи няколко основни намеси и предотврати по-голяма загуба за отбора си.

Тимът на Бруно Акрапович поведе в резултата в 17-ата минута. Венцислав Керчев прати топката във вратата си, откакто центриране на Петър Занев отляво се отби в тялото му. В идващите минути Керчев частично изкупи виновността си с две основни намеси, които предотвратиха втори гол за ЦСКА.

След това Красимир Костов на два пъти се откри уверено, а в 37-ата минута и гредата му оказа помощ след удар на Валентин Антов, който засече центриране от корнер.

Надмощието на ЦСКА продължи и през второто полувреме. Костов веднъж се намеси уверено, а Амос Юга и Санкаре биха около вратата на гостите. В 58-ата минута „ алените “ въпреки всичко материализираха надмощието си. Греъм Кери проби отляво и центрира по земя, а Али Соу от чиста позиция не сбърка и удвои задатъка на домакините.

Пет минути по-късно Ботев (Враца) върна едно попадение. Даниел Генов се възползва от неточност на Густаво Бусато, който не игра добре с крайници, откакто Юрген Матей му върна топката. Бразилецът подаде в краката на Генов и за играча на гостите не беше казуса да се разпише.

Четвърт час преди края Мартин Костадинов на два пъти мазета на метри пред голлинията на Ботев (Враца). До края до ново попадение не се стигна и по този начин ЦСКА записа пета поредна победа в шампионата. В петък от 18:00 часа „ алените “ играят с Левски в последния си мач за есенния дял на шампионата. „ Армейците “ за момента са трети с 30 точки, на две зад Лудогорец.

За Ботев (Враца) това е пета поредна загуба. По този метод врачани завършиха присъединяване си в efbet Лига за тази есен, а в първия пролетен кръг одобряват Берое. Тимът на Антони Здравков е на 10-о място в класирането с 15 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР