ЦСКА планира тотално преобразяване на стадион Българска армия. Клубът обяви,

...
ЦСКА планира тотално преобразяване на стадион Българска армия. Клубът обяви,
Коментари Харесай

ЦСКА подготвя пълна промяна на Армията, махат пистата и слагат козирка навсякъде

ЦСКА възнамерява тотално видоизменение на стадион " Българска войска ". Клубът разгласи, че има проекти за създаване и финансиране на нов стадион. След като оборудването претърпи реорганизация, то ще бъде без лекоатлетическа писта пред секторите " Б ", " В " и " Г ", които ще бъдат доближени до терена, осведоми " Тема Спорт ".
 Юлиян Инджов трансферира акциите си в ЦСКА на Гриша Ганчев
Пистата може да се резервира само пред централната естрада. В проектите има концепция целият стадион да бъде затрупан с козирка, а не както в този момент единствено бранш " А ". " Армията " може да се трансформира в едно от оборудванията, с които България ще кандидатства за Евро 2028. Капацитетът на актуализирания стадион също ще бъде повишен и ще стане 25 хиляди фенове. Ще бъде построен и под земята паркинг.

Днес ще стане ясно по кое време клубът ще разгласи своите планове за стадиона. Очаква се проектите да бъдат обявени по-късно през седмицата.

Подобна информация бе оповестена на формалния уебсайт на " алените ": " През идната седмица главните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов ще показват бъдещите си проекти за новия стадион на ЦСКА. Двамата ще срещнат спортната общност с всички елементи по огромния план за построяването и финансирането на оборудването. Конкретната дата и час на събитието ще бъдат в допълнение оповестени ".

Все още не е ясно дали от ЦСКА ще дадат конференция или ще показват плана под друга форма.

Преди 3 години и половина Гриша Ганчев приказва пред почитателите на " Армията ". Още тогава той анонсира част от своите проекти за стадиона: " Имаме няколко разновидността да решим въпроса за базите с страната. Първият е публично-частно партньорство. Вторият е отново да ни го дават чартърен под някаква форма. Но стадионът не трябва да бъде в този тип. Секторите би трябвало да дойдат зад вратите. Това е доста тежка инвестиция, само че не е невероятно да се случи. Ще стартираме последователно - с единия бранш, след това с другия, с третия и по този начин нататък ", съобщи Ганчев през октомври 2015 година.

Тези дни той би трябвало да показа проектите за новия тип на стадиона.

Едно е ясно - за ЦСКА следва буйна седмица, включваща два мача с Лудогорец и оповестяване на желанията за " Армията ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР