ЦСКА отиде на подготовка в Австрия без гамбиеца Сейни Санянг.

...
ЦСКА отиде на подготовка в Австрия без гамбиеца Сейни Санянг.
Коментари Харесай

ЦСКА без гамбиеца в Австрия

ЦСКА отиде на подготовка в Австрия без гамбиеца Сейни Санянг. Африканецът не можа да получи шенгенска виза и остана в София. Това допуска компликации и към пътуванията му за мачове от евротурнирите, в случай че се преодолее Сепси (Рум).
19-годишният Санянг ще се готви под управлението на Стамен Белчев в София. Така старшията Саша Илич няма да може да разчита на него за старта на сезона, откакто изобщо не го познава.
Ударът по ЦСКА е сериозен, откакто Санянг е единственото ново свястно попълнение в тима. До началото на сезона остава месец, а никой не знае по кое време ще дойдат другите, които се чакат.
ЦСКА е платил 100 000 евро на гамбийския Хоукс за играча, който е подписал за 5 година
Направо в Австрия ще се причислят Енес Махмутович, Жираир Шагоян, Дюкенс Назон, Амос Юга, Лазар Туфегджич. Контузени са Юрген Матай, Браян Морено и Брадли де Нойер.
Назон взе участие за Хаити в шампионата Златната купа на КОНКАКАФ. Стрелецът вкара първия гол за 2:1 над Катар и оказа помощ за втория. Победата може да класира Хаити за идната фаза, което значи, че Назон ще се забави още повече за ЦСКА.
" Силно казано е, че съм се възстановил, в този момент занапред стартирам тренировки. Измина дълъг сезон и имахме потребност от отмора, а най-лошото за нас беше, че загубихме купата в края. Благодаря на почитателите, усетих огромна поддръжка след пропуснатата дузпа, беше значимо да станем първенци, само че не успяхме. Професионалисти сме и ще продължим. ЦСКА се бори всяка година за всички титли и тази година няма да бъде по-различно ", разгласи на тръгване бекът Иван Турицов.
Групата: вратари: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Марин Орлинов; бранители: Иван Турицов, Християн Петров, Мено Кох, Асен Дончев, Тибо Вион, Александър Бучков; полузащитници и нападатели: Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Станислав Шопов, Марселино Кареасо, Георги Чорбаджийски, Павел Жабов, Марк-Емилио Папазов, Бисмарк Чарлс, Илиан Антонов, Симеон Александров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР