ЦСКА организира нова изненада за своите феновете, които ще могат

...
ЦСКА организира нова изненада за своите феновете, които ще могат
Коментари Харесай

Кубрат Пулев ще бъде специален гост на „Армейския следобед“ преди Вечното дерби

ЦСКА провежда нова изненада за своите почитателите, които ще могат да се насладят звездно наличие от тежка категория на следващия „ Армейски следобяд “.

Той ще се организира преди Вечното дерби сред ЦСКА и Левски в неделя, 18 септември и стартира тъкмо в 13:45 часа на нормалното място – едно от помощните стадиони на стадион „ Българска войска “.

Специален посетител на събитието ще бъде дългогодишният играч на ЦСКА и най-хубавият боксьор на България – Кубрат Пулев. 

Между 14:30 – 15:30 часа Кобрата ще се срещне с всички „ армейци ”, а първите най-смели ще могат да се изправят против него в специфична игра. Очаквайте детайлности за събитието в цялостната стратегия за него, която ще бъде оповестена в обществените мрежи на ЦСКА!

Заповядайте на следващия ни празник пред ст. „ Българска войска ” за една звездна среща със супер звезда от международния боксов кръг!

В 16:45 часа  ЦСКА излиза против Левски в мач от 11-ия кръг на Първа лига, а билетите за дуела към този момент са в продажба,  така и на касите.

ОЧАКВАМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)! 

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС!

САМО ЦСКА!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР