ЦСКА няма да привлече колумбиеца Данило Арболеда, пише “Тема Спорт.

...
ЦСКА няма да привлече колумбиеца Данило Арболеда, пише “Тема Спорт.
Коментари Харесай

ЦСКА се отказа от колумбиец

ЦСКА няма да притегли колумбиеца Данило Арболеда, написа “Тема Спорт ”. Преди дни “армейците ” бяха в напреднали договаряния с 28-годишния защитник, само че те в последна сметка не са приключили сполучливо.

В момента Арболеба е свободен сътрудник. През последния сезон той се състезава в Обединените арабски емирства за локалния Ал Аин, като записа порядъчен старт на акцията, взимайки узастие в 7 мача. В тях той означи 1 гол и имаше обещаващо бъдеще, само че в края на октомври скъса ахилесово сухожилие, от което по този начин и не съумя да се възвърне до края на сезона.

Предполага се, че контузията е мотивът ЦСКА да се откаже от входящия трансфер. Друга причина е, че футболистът няма европейски паспорт, което също щеше да е проблем за най-титулувания български клуб, в случай че се беше задействал за привличането на футболиста, който през 2021 година се състеза покрай нашите географски ширини в румънския Шериф (Тираспол).

Все отново 31-кратните първенци не останаха напълно с празни ръце. Във вчерашния 3 юли (понеделник) въпреки всичко от “Борисовата градина ” оповестиха, че ще привлекат различен колумбиец, който ще подкрепя ядрото на ариергарда - Браян Кордоба.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР