ЦСКА надигра втородивизионния Кариана (Ерден) в контролна среща. Проверката в

...
ЦСКА надигра втородивизионния Кариана (Ерден) в контролна среща. Проверката в
Коментари Харесай

ЦСКА с победа за самочувствие над Кариана, Тиаго блесна с два гола

ЦСКА надигра втородивизионния Кариана (Ерден) в контролна среща. Проверката в Панчарево приключи при резултат 3:1 в интерес на " алените ".

Точни за спечелилите бяха Соу и Тиаго, който се разписа на два пъти.

В мача поради разнообразни контузии присъединяване не взеха Томи Юрич, Митко Митков и Иван Турицов. Под въпрос бе Денис Давидов. Все отново руснакът бе включен измежду титулярите в последния миг.
 ЦСКА ще разчита на Турицов напълно скоро
ЦСКА ще разчита на Турицов напълно скоро

Все още има двама играчи на ЦСКА, които са трайно контузени

Очаква се Юрич и Турицов да възобновят пълноценни тренировки до края на седмицата. В момента те се готвят самостоятелно във фитнеса. По-дълго ще отсъства Митков.

Днес треньорът Милош Крушчич направи промени в състава, като тества и няколко разнообразни постройки на игра.
 Снимка 446757
Източник:

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 ЦСКА - Кариана (Ерден) 2:1, втори гол на Тиаго
ЦСКА - Кариана (Ерден) 2:1, втори гол на Тиаго

Треньорът Милош Крушчич прави промени в състава

Първото полувреме предложи няколко по-сериозни положения и пред двете порти, като в последна сметка бяха осъществени и две попадения - по едно за всеки от противниците.

ЦСКА излезе в прочут състав, с няколко изключения от нормалната си игрова сграда. Впечатление направи наличието в отбора на младия Асен Дончев. С положителни изяви по фланга той притегли вниманието на феновете в Панчарево.

На първо време " алените " бяха по-активни, като пробваха да провеждат няколко офанзиви, изпробвайки реакциите на бранителите пред себе си.
 Снимка 432119
Източник:

Фланговите акции несполучиха, като в тях " армейците " не успяваха да реализират разделянето на отбраната на Кариана, след което сред бранителите да се включи атакуващ играч на столичани, който да прати топката в мрежата.

Резултатът беше открит в 32-ата минута, когато Тодоров засече с глава центриране от корнер. Футболистът на Кариана бе оставен непокрит и със общоприетоо осъществяване не остави шансове на вратаря на ЦСКА. Секунди преди този момент Уот прати топката в мрежата при добавка към отдалечен изстрел на Пинто, само че страничният арбитър маркира засада.

Само 4 минути откакто получиха гола във вратата си, " армейците " върнаха попадението. Това се случи след прецизен изстрел от далечна отдалеченост на Тиаго. Вратарят на отбора от Ерден не беше добре позициониран и не реагира уместно.
 Снимка 444196
Източник:

Почивката пристигна при тъждество и един сменен гол в двете порти.

През второто полувреме в игра се появиха някои от останалите футболисти на ЦСКА, измежду които Кери, Антов и Малинов. Те повлияха позитивно на протичащото се на терена за отбора си.

Неприятно усещане за следващ път направи Вив Соломон-Отабор. В редица обособени игрови моменти той можеше да прати топката във вратата, само че не успяваше да стреля тъкмо.
 Снимка 446422
Източник:

След това пък Соу, Евандро и Кери поредно се оказваха очи в очи с вратаря на съперника, само че Соломон-Отабор не успяваше да им подаде тъкмо топката.

В 72-ата минута Тиаго вкара втория си гол в срещата и връчи триумфа на своя състав. Това се случи след прецизен негов изстрел от границата на наказателното поле.

Крайното 3:1 оформи Соу, вкарал дузпа в заключителните мигове от мача.
 Снимка 442828
Източник:

Така ЦСКА стигна до триумфа, който въпреки и в дуел с другарски темперамент, би следвало да повлияе позитивно на атмосферата в тима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР